Εισιτήρια

Far Cry 5 & South Park

Δύο ακόμα παιχνίδια φέρνει η Ubisoft στο eGaming 2017 πριν την κυκλοφορία τους. Φέτος, εκτός από το Assassin’s Creed Origins, θα μπορεί να απολαύσετε και τα Far Cry 5 και το South Park: Fractured But Whole στο ειδικό booth της εταιρείας.

Far Cry 5

Το νέο παιχνίδι της σειράς Far Cry θα κυκλοφορήσει για τις πλατφόρμες PlayStation 4, Xbox One και PC στις 27 Φεβρουαρίου 2018. Η ανάπτυξη του παιχνιδιού έγινε με αρχηγό του project την Ubisoft Montreal.

Στο νέο παιχνίδι, οι παίκτες θα μπορούν για άλλη μια φορά να εξερευνήσουν μόνοι τους ή με παρέα (Co-op) έναν τεράστιο κόσμο, ο οποίος αυτήν τη φορά θα είναι μια in-game έκδοση της πολιτείας της Montana των Η.Π.Α. Οι παίκτες θα αναλάβουν τον ρόλο ενός νέου αστυνομικού της Hope County, Montana, και θα βρεθούν στη μέση της προσπάθειας κατάληψης της περιοχής από την Project at Eden’s Gate, μια αιρετική ομάδα λατρείας της Ημέρας της Κρίσεως.

Όντας αποκομμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο, θα χρειαστεί να οργανώσετε τη δική σας αντίσταση, δημιουργώντας “μέτωπα” σε φάρμες, δάση, βουνά και ποτάμια, ενώ θα έχετε στη βοήθειά σας αυτοκίνητα, πλοία και αεροπλάνα.

Διαβάστε περισσότερα στο IGN Greece. 

South Park: Fractured but Whole

Κάθε ήρωας έχει το δικό του ξεκίνημα. Είσαι ένας εξωγήινος, θαύμα της υψηλής τεχνολογίας ή ένας γενετικά τροποποιημένος μεταλλαγμένος; Φτιάξε τη δική σου στολή και ετοιμάσου να συνεργαστείς με δημοφιλείς ήρωες, όπως ο Infamous Coon, για να αποδείξεις, πως είσαι όντως ο ήρωας, που χρειάζεται το South Park. Διάβασε τις πρώτες εντυπώσεις από το παιχνίδι στο IGN Greece.