Εισιτήρια

eGaming 2017 Cosplay Photo Session

Η φωτογραφία είναι ένα από τα πιο σημαντικά όπλα στον χώρο του cosplay. Βοηθάει στην ανάδειξη μιας στολής αλλά και στην ακόμη μεγαλύτερη μεταμόρφωση του cosplayer στον χαρακτήρα που υποδύεται βάζοντας τον σε ένα φανταστικό περιβάλλον που του ταιριάζει.

Φέτος και για πρώτη φορά σε event στην Ελλάδα, η γνωστή Ελληνίδα cosplayer Horo von Kaida σε συνεργασία με το IGN Greece σας δίνει την ευκαιρία να πάρετε μέρος σε ένα επαγγελματικό photo session στα πλαίσια του eGaming και να αποκτήσετε μια δική σας επαγγελματική fully edited cosplay φωτογραφία.

Η φωτογράφιση θα περιλαμβάνει φώτα, background και την επεξεργασία των φωτογραφιών από την Horo! Ελάτε λοιπόν στο περίπτερο 17,  το Σάββατο 16-09, 11.30 – 13.30 με τις στολές σας και τις δικές σας μοναδικές ιδέες για φωτογραφίες και εμεις θα τις κάνουμε πραγματικότητα!

Οι φωτογραφίες θα ανέβουν στο Facebook page του eGaming (tagged με τους cosplayers), στο IGN Greece ενώ θα μοιραστούν για δημοσίευση και με τα υπόλοιπα IGN του εξωτερικού.

Οι θέσεις θα είναι περιορισμένες γι’ αυτό θα πρέπει να κάνετε κράτηση μέσω την online φόρμας παρακάτω. Οι εγγραφές έχουν κλείσει!