Εισιτήρια

Cosplayers//GR Cosplay Photo / Video Shoot

Το Cosplayers//GR, το μεγαλύτερο και μοναδικό ανεξάρτητο δίκτυο της ελληνικής κοινότητας Cosplay, ως επίσημοι φωτογράφοι Cosplay του “eGaming 2017”, σας καλεί για 5η χρονιά στην καθιερωμένη και 2η μεγαλύτερη πανελλαδικά, εξωτερική θεματική φωτογράφιση & λήψη βίντεο Cosplay, πριν τον μεγάλο διαγωνισμό Cosplay της τελευταίας ημέρας!

Η φωτογράφιση θα λάβει χώρα Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017, ώρα 10:00 με 14:00, στο Πάρκο ΧΑΝΘ / Πάρκο Άθλησης & Ψυχαγωγίας(What’s Up Park) κοντά στον Λευκό Πυργο, για εκατοντάδες φώτο και πολλά βίντεο, σε κατάλληλο θεματικό περιβάλλον!

Η φωτογράφιση θα γίνει όπως πάντα, εκ μέρους του Cosplayers//GR, συγκεκριμένα από τον Panagiotis Pagonidis ( Cassiel Cosplay Photography), τον κατά κόρον Cosplay φωτογράφο της Θεσσαλονίκης και την Γιωτα Καμπανη ( ShinobiCat Cosplay&Photography ) για ακόμα περισσότερες λήψεις!

Σημείο συνάντησης ορίζεται το μεγάλο σιντριβάνι από την μεριά της παραλίας.

Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει στον Διαγωνισμό Cosplay θα μεταβαίνει πριν ή κατά την διάρκεια της φωτογράφησης του στον χώρο της έκθεσης για την έγκαιρη δήλωση του ως τις 14:00 ( www.egaming.gr/eg/helpdesk/cosplay/ ). Θα δωθεί προτεραιότητα σε όσους είναι να προλάβουν τις εγγραφές εγκαίρως.